[one_third]

Hos Almås Catering

Hos Almås har opparbeidet seg en bred kundemasse på catering, og kan i dag levere catering innenfor de fleste aspekter og arrangementstyper.

Kunder som bl.a. Fokus Bank, Møller Bil, Capgemeni, Accenture, Delolitte, Elektroscandia m.m. har brukt oss eller bruker oss jevnlig som sin cateringleverandør.
Kontakt oss i dag du også, for et prisgunstig tilbud til ditt arrangement.

Selskapslokaler

Trenger du råd og hjelp til å finne andre lokaler i ditt nærmiljø kan vi også være behjelpelige med dette bl.a. via våre samarbeidsparnere:

Haugen Gård på Kvål.

[/one_third]

[one_third]

Bryllupsplanlegging

Hos Almås har etterhvert opparbeidet seg svært gode skussmål og kvalifikasjoner på bryllup, og kan idag levere totalpakkeløsninger som inkluderer alt fra booking av kirke til klargjøring av kakebord. Fra den spede start til det kun gjenstår bryllupsnatten. Et eksempel: Fra arrangering og planlegging av storslått frieri, til utførelse av bryllup ned til minste detalj med bryllupsfoto, borddekorasjon og måltid, frem til å tenne lys og pynte brudesuiten før brudeparet ankommer.

Tett kontakt og god dialog med brudeparet, kontinuerlig oppfølging og erfaring i alle ledd gjør oss til et betryggende valg for brudeparet i en stresset hverdag.

Event- og arrangementsplanlegging

Vi kan selvfølgelig også være behjelpelige med planleggingen av andre typer arrangementer. I vårt nettverk har vi konsertarrangører og andre som har bred erfaring innenfor eventer og arrangementer i alle størrelsesordner.
[/one_third]

[one_third_last]

Privat kokk

Hos Almås reiser rundt til private og bedrifter og holder små intime middager hvor måltidet blir tilberedt og anrettet på stedet og servert av kokken selv.

Ta kontakt for forespørsel og pristilbud.

Matlagingskurs

Hos Almås reiser gjerne rundt til private og bedrifter og holder grunnleggende kurs i matlaging hvor vi i felleskap tilbereder ett måltid fra start til slutt.

Ta kontakt for forespørsel og pristilbud.

[/one_third_last]