Om

Velkommen hjem til oss. Jeg heter Karianne Elise Almås og sammen med min mann Bjørn-Tore Almås driver vi -hos Almås. Firmaet som strekker seg langt og lengre enn langt for å oppfylle deres drømmer.

Sammen besitter vi stor kompetanse og 10 års erfaring, som kommer deg som kunde til gode.

Jeg begynte som bryllupsplanlegger for ti år siden, og har i denne perioden gjort mitt ytterste for å tilegne meg bredest mulig kompetanse og erfaring for å kunne sørge for ditt event på best mulig måte. Som bryllupsplanlegger er så klart interesse og kunnskap for design og logistikk viktig, men like viktig er bred fagkompetanse og erfaring.
Jeg er utdannet sanger fra København og har studert dramapedagogikk og fortellerkunst på høyskolen. Etter dette har jeg opparbeidet meg realkompetanse som kokk og servitør, før jeg tok utdannelse som blomsterdekoratør. Sommeren 2014 fullførte jeg en veldig spennende utdanning som fagtekniker i eksprimentell formgivning med toppkarakter, som 1 av 4 i verden. Dette gir meg bred kompetanse også innenfor prosjektledelse, formanalyse og utstillingsteknikk.

Bjørn-Tore er utdannet kokk med læretid fra Hurtigruten. Etter jobb som kjøkkensjef i noen år startet vi firmaet vårt i 2006. Bjørn-Tore har tatt Bedriftsøkonomisk analyse og kvalitetsledelse på Høyskolen i Bergen. På Universitetet i Bergen fullførte han utdanning i Personalpsykologi og teknologiledelse. Fra markedshøyskolen i Oslo tok han prosjektledelse og endringsledelse. I tillegg har han en stor pasjon for fotografi og er leder i Trøndelag fotoklubb.

Vi jobber svært bredspektret og kan tilby deg som kunde alt fra helt enkle leveringer,  som en catering til jubileumet eller barnedåpen, til blomsterarbeider til alle anledinger, last-minute møter, enkle planleggingmøter for ditt event eller bryllup, og opp til fullservice løsninger, der vi bistår med alt som trengs og 24 timers telefontjeneste.

Vi spesialiserer oss på full-pakkeløsninger, spesiellt til bryllup hvor planlegging, tilrettelegging, borddekking, blomsterleveranser, middagsservering, tidsplaner, samkjøring, kvalitetssikring, befaring og timing er en liten bit av alt vi bidrar med.
Ved å bruke oss er du sikret en gjennomgående  høy kvalitet og produkt som er særegent dine behov, unikt tilpasset deres visjoner og skreddersydd med perfeksjon til en uforglemmelig helhet.