KONTAKT OSS

Med ti års erfaring, svært høy faglig kompetanse og langt over 200 «on location» bryllup, og enda flere under planleggingsfasen, vil dere ved å velge hos Almås være garantert den beste hjelpen fram mot og under Deres bryllup.

Karianne Elise begynte som bryllupsplanlegger for ca ti år siden, og har i denne perioden gjort sitt ytterste for å tilegne seg bredest mulig kompetanse og erfaring for å kunne sørge for ditt event på best mulig måte.

Som bryllupsplanlegger er så klart interesse og kunnskap for design og logistikk viktig, men like viktig er bred fagkompetanse og erfaring:
Karianne er utdannet sanger fra København og har studert dramapedagogikk og fortellerkunst på høyskolenivå i Norge. Etter dette har hun opparbeidet seg realkompetanse som kokk og servitør, før hun tok utdannelse som blomsterdekoratør. Sommeren 2014 fullførte hun en veldig spennende utdanning som fagtekniker i eksprimentell formgivning med toppkarakter, som 1 av 4 i verden. I 2015 til 2017 fullfører hun fagtekniker botanisk design og gir henne status med Mesterbrev i Blomsterdekorering til slutt.
Dette gir henne bred kompetanse også innenfor prosjektledelse, formanalyse og utstillingsteknikk.

Bjørn-Tore er utdannet kokk med læretid fra Hurtigruten. Etter jobb som kjøkkensjef i noen år startet vi firmaet vårt. Bjørn-Tore har tatt Bedriftsøkonomisk analyse og kvalitetsledelse på Høyskolen i Bergen. På Universitetet i Bergen fullførte han utdanning i Personalpsykologi og teknologiledelse. Fra Markedshøyskolen i Oslo tok han Prosjektledelse og Endringsledelse. Og har mesterbrev som kokk. I tillegg har han en stor pasjon for fotografi har vært leder i Trøndelag fotoklubb i flere år.

Vi jobber svært bredspektret og kan tilby deg som kunde alt fra helt enkle leveringer, som en catering til jubileumet eller barnedåpen, til blomsterarbeider til alle anledinger, last-minute møter, enkle planleggingmøter for ditt event eller bryllup, og opp til fullservice løsninger, der vi bistår med alt som trengs og 24 timers telefontjeneste.

Vi spesialiserer oss på full-pakkeløsninger, spesiellt til bryllup hvor planlegging, tilrettelegging, borddekking, blomsterleveranser, middagsservering, tidsplaner, samkjøring, kvalitetssikring, befaring og timing er en liten bit av alt vi bidrar med.
Ved å bruke oss er du sikret en gjennomgående høy kvalitet og produkt som er særegent dine behov, unikt tilpasset deres visjoner og skreddersydd med perfeksjon til en uforglemmelig helhet.

Du kan kontakte oss på følgende måte:

Du sender oss en melding direkte på facebook ved å bruke denne funksjonen.
Du bruker denne selv om du har forespørsler relatert til andre ting en bryllup. 🙂

[contact-form-7 id=»745″]

Telefon

Tlf: 41 54 29 61

Alt: 94 48 00 01

Postadresse

co/Bjørn-Tore Almås
Morellveien 40A
3228 Sandefjord