ØlogmatVi i hos Almås jobber med mange spennende prosjekter for tiden. Vi streber alltid etter ny kunnskap og inspirasjon, samt å være de beste innenfor fagfeltetene vi jobber i. Mat har alltid vært og kommer alltid til å være en stor del av vårt firma. Det å tilby skreddersydde menyer og eksklusiv catering som setter prikken over ien i ditt event er noe vi streber etter. Det å kunne mer helhetlige løsninger enn bare maten er også veldig viktig for oss. Øl er veldig i tiden og vi er selvfølgelig oppdatert, ikke bare på å bruke øl i mat, men og å kunne skreddersy ølmenyer til maten vi serverer.

Ett av de store prosjektene vi har holdt på med dette året, er å være bidragsytere i den nye mat og ølboka som lanseres i Oslo i dag. Kjøkkensjefen Bjørn-Tore drar i dag nedover til Oslo for lanseringsfest, av vår gryende debut i forfatterverdenen.

Du kan lese mer om boka, forfatteren Jørn Idar Kvig og lanseringsfesten her

 

Published On: september 23rd, 2015 / Categories: Ukategorisert / Tags: , , , , /