BRYLLUPSBIL – En praktisk guide

En vakker klassisk bryllupsbil er med på å skape en fantastisk ramme rundt bryllupet og gjør bryllupsdagen uforglemmelig for både brudeparet og gjestene.
Bilen skaper en flott bakgrunn for romantiske og unike bryllupsbilder, samt bidrar til litt ekstra luksus på den store dagen. Enda bedre er det om dere velger en bil, som passer dere og bryllupet perfekt.

Hva trenger man en bryllupsbil til?

Bruden kjøres ofte til kirken i bryllupsbilen før vielsen. Bilen venter utenfor kirken og bidrar til en unik stemning når dere kommer ut etter vielsen. Noen velger å bli fraktet til vielse på andre måter, men velger at bryllupsbilen venter på dere når dere kommer ut fra vielsen.
Dere blir deretter kjørt til fotografering og videre til bryllupsfesten. Mange par husker tilbake på denne turen som kanskje et av de beste tidspunktene på dagen. Dere har nettopp blitt gift, humøret er på topp og kjærlighetensprudler. I bilen har dere mulighet for å være litt alene og nyte hverandre og et glass champagne.

Fotografering med bryllupsbilen som bakgrunn

En særegen brudebil er den perfekte kulisse for bryllupsbildene deres. Dere kan få tatt stilfulle bilder eller bruke bilen på forskjellige kreative måter.

bookaclassicEn veteranbil får øyeblikket til å vare lenger. Veteranbiler bidrar til vakre bilder, er sjarmerende og unike, og de har derfor lenge vært brukt som bryllupsbil. Man leier ikke veteranbiler på grunn av hastigheten, men som en del av en fantastisk ramme for bryllupet. En veteranbil vil ikke få deg raskest frem, men vil få øyeblikket til å vare og gi dere en god opplevelse. Bytrafikk er ikke noe problem, men skal det kjøres lengre strekninger på landevei, bør dere finne en raskere bil eller ta høyde for dette i tidsplanen.

Kan brudeparet kjøre bilen selv?

De fleste bilene leies ut med sjåfør, men det finnes muligheter for å leie biler man kan kjøre selv. Det er viktig at dere får tatt en prøvetur før bryllupet hvis dere skal kjøre selv, så dere vet hvordan bilen skal håndteres.

Jeg anbefaler dere også å ha fotografen med i Bryllupsbilen.

Champagne og pyntning av bilen

De fleste utleiere kan være behjelpelig med servering av champagne og pynting av bilen, dette må avtales direkte med bileier.

Hvor mange timer bør man ha Bryllupsbilen?
Her er noen eksempler:

  • Et kirkebryllup tar ca 30 minutter og hvis det er ekstra innslag somsang eller musikk på programmet, kan bryllupet ta oppmot time eller mer. En borgerlig vigsel varer i ca 15 minutter på rådhuset, litt mer om det er humanetisk eller flere personlige innslag i seremonien.
  • Når brudeparet kommer ut av kirken, bruker de fleste 15-30 minutter på å hilse på gjestene og ta bilder på kirketrappa.
  • En profesjonell fotograf bruker vanligvis 1-2 timer på fotograferingen.

Man må derfor regne med å leie bryllupsbilen i den tiden bryllupskjøringen tar (fra Vielseslokasjon til festen) + ca. 2,5 timer til selve bryllupsfotograferingen. Pluss transporttiden fra frisør eller hotell til vielseslokasjon og tiden vielsen tar.

2,5-5 timer totalt utfra behov og avstander

 

Hos Almås har inngått ett samarbeid med BookAclassic som er totalleverandør av spesielle utleiebiler i hele Norge. På siden deres http://www.bookaclassic.no/bryllupsbil/ vil dere finne all den informasjonen dere trenger og mange fantastiske potensielle bryllupsbiler som venter på å bli funnet av dere.

En veteranbil får øyeblikket til å vare lenger.

 

 

Disclaimer: Innlegget er utarbeidet i samarbeid med BookAclassic

Published On: mai 11th, 2015 / Categories: Samarbeidspartnere /