I samarbeid med XPLORE France, 3a hotels, og turistkontoret i Nice, har jeg nå akkurat kommet hjem fra en forførende tur til Cote d’Azur og Nice.

Forførende er nok ordet som passer best på denne byen. Den azurblåe utsikten hvor nyansene mellom himmel og hav kan bergta deg uansett tid på døgnet. Det er blendende soloppganger og 350 soldøgn i året som gir ett solid grunnlag for en perfekt ramme rundt en hver type event eller konferanse, men og rundt drømmebryllupet. Selv nå i Februar lå temperaturen på behagelige 15-20 grader.

Nice har en utrolig bred variasjon av venues å by på, alt innenfor 20 minutters transport fra lufhavnen. Så også både Cannes, og Monaco. Videre til de sydlige alpene med fantastiske skiresorts bare en liten time unna stranden. Videre sør fra Nice til Menton, og over grensen til Italia, til Bandalucco, San Remo og bussan a vecchia under en time unna.

Nice er den franske rivieraens hovedstad og selvom luksus og jetset-liv preger byen, er dette en utrolig imøtekommende, vennlig og serviceminded by.

Jeg har besøkt ett bredt spekter av venues både sjarmerende boutique-hotell midt i gamle byen til nydelige fire og femstjerners hoteller med alt man trenger langs Promenade d’anglaise.

Nice kan og by på en himmelsk vakker vingård som ga en ung coco chanel inspirasjon til sin logo. Å ha ett event her, på en av de flotte terassene, i orangeriet, eller ballsalen, med lokal produsert vin fra vingården og kortreist niciose mat, er som å finne ett paradis på jord.

Den kanonfine fotballstadion som åpnet i September 2013, huser 45000 tilskuere og skal være en viktig brikke i det kommende fotballEM. Her finnes det selskapslokaler av svært høy kvalitet, med moderne standard, som kan gi sportsinteresserte en fest de aldri vil glemme.

Hos Almås og XPLORE France har inngått samarbeid og kan nå eksklusivt tilby disse lokalene til dere som er på utkikk etter en tur utenom det vanlige!

Er det firmakonferanse, teambuilding, jentetur, utdrikningslag, jubileum, julebord eller ett helt unikt bryllup kan Nice virkelig oppfylle alle drømmer!

Tid å reise på-

Hele året! Juni til August er høysesong, da er alt mye dyrere. Oktober og November har behagelig temperatur og prisene er på sitt beste. Også februar og mars har nydelig vær og temperatur, samt priser på overkommelig nivå. I februar er det og karneval i Nice. Dette er en opplevelse man ikke vil gå glipp av.

Hvor skal man bo?

Her er det hoteller etter enhver smak og pris. Det er utsikten fra rommet dom avgjør prisen, så om pris er avgjørende velg hotell som ikke ligger på Promenade d’anglaise, Evt rom uten seawiew. De er like fine, men billigere.

Hvor skal du spise?

Jeg opplevde generellt høy standard på maten i Nice, mye lett mat, med stort fokus på råvarene. Grønnsaker er i sentrum, så også fisk. Samt brød, bakevarer og olivenolje.

Må oppleves.

Karneval, blomsterparaden, den flotte fossen, båttur langs kysten, shopping i gamlebyen og den lokalproduserte marsipanen.

Hos almås er behjelpelig med planlegging av din neste tir til Frankrike! Ta kontakt for mer info

Published On: mars 5th, 2015 / Categories: Ukategorisert /