Det er virkelig en perle av ett selskapslokale nesten nede ved vannet i Orkanger, ca 40 minutter vest for Trondheim. Ett gammelt trelast og sagbruk bygget av Orkdals store sønn Christian Thams i 1893, har stått forfallent her i mange år. I 2010 kjøpte Iren og Eduar Poort huset og begynte den utrolige jobben med å renovere dette tilbake til det landemerket det en gang har vært.

Storrommet har plass til 100 gjester, på noe så mange bruder ønsker seg – runde bord. Litj-rommet med sine utpregede teglstensvegger er et drømmelerret for en bryllupsplanlegger og garantert for mange kommende brudepar der ute.  Ikke bare er lokalet fantastisk men, Iren som jeg tilbragte gårsdagen med er fantastisk serviceinnstillt,  veldig hyggelig og faglig veldig kompetent. Det gir deg som leietager den beste forutsetningen for ett fantastisk bryllup. Kombinert med tjenester fra oss vil dere virkelig kunne senke skuldrene, og fokusere på de detaljene som dere synes er gøy, og ikke alt stresset som vokser seg større jo nærmere dagen kommer.

Linda og Viktor vår kommende Desemberbrud, var på befaring her i går. Se hvordan hun opplevde det på hennes bryllupsblogg.

Vi kan selvfølgelig levere våre tjenester her. Både catering, blomster, og planlegging/koordineringstjenester.

Priser på leie av lokalet blir gitt utfra type selskap og antall gjester. Men dette er fullt overkommerlige priser, og noe som passer de fleste budsjett.

damphuset

damphusets facebookside

foto: Iren Poort og Karianne Almås