Jeg elsker brudekjoler, jo mer spesielle og unike jo bedre. Jeg elsker stoff, snitt, farge, form og ikke minst detaljer. Brudekjolen er jo en av de viktigste kjolene en brud har på seg, og en kjole jeg synes skal oppfylle alle drømmer og gi deg en skikkelig WOW følelse.

Det er viktig å bruke god tid når du skal prøve kjole. Og jeg anbefaler deg faktisk å ha med ferrest mulig. De ferreste klarer å være objektive og dermed kan du som kommende brud fort bli preget av din entourage sin smak. Om du vil gå helt alene, eller bare med en venninde, så hvorfor ikke?

Selvom du har sett deg ut en helt spesiellt type kjole, kan de i brudesalongen kanskje anbefale deg noe annet. Vær lydhør. De vet hva de gjør. Det skader ikke å prøve det som blir anbefalt. Enten så får du bekreftet at det ikke var rett for deg. Men kanskje kan det være en aha-opplevelse og gjøre søket ditt bredere og du kanskje finner en kjole som er enda mer fantastisk enn du hadde forestillt deg. Kanskje kan fasongen din passe i flere snitt enn du tror? Uansett så er det du som brud som bestemmer, ikke salgspersonen i salongen, og ikke de rundt deg. Kun deg. Kos deg med jakten og lykke til.

Jeg vil gjerne gi deg litt inspirasjon på veien. Jeg har nok en forkjærlighet for disse catwalkkjolene som sjelden finner veien hit til Norge. Kunstverk er de, særegne smykker alle som en.

Jeg er helt over himmel imponert over denne designeren. Gang på gang leveres det de mest magiske kreasjoner. Dette er fantastisk inspirasjon synes jeg, både i materialvalg, snitt og detaljer. Enn sann fryd for øye.  Her finnes all inspirajson hjertet begjærer!

Nyt synet av noen av Krikor Jabotians fantastiske brudekjoler -målløst vakkert!

Published On: september 30th, 2014 / Categories: Bryllup, Bryllupsplanlegging, Inspirasjon, Store dager / Tags: /