Da begynner høststormene å brase rundt veggene, og jeg regner med at mange kommende bruder dypdykker ned i inspirasjonens verden. Det er uendelig mye inspirasjon der ute, både fra norske og internasjonale kilder, både pinterest og instagram har uendelige mengder inspirasjon. Men hvordan skal dere velge?

Før du går bananas på ebay og etsy, tenk nøye gjennom bryllupet. Lukk pcen og lukk telefonen og snakk med din kjære. Hva er deres felles drøm for en av de største dagene i deres liv? Hvor mye penger har dere? og hvor mye penger kan dere bruke på dette? Vær ærlige og realistiske med hverandre.

Skriv en liste med de viktigste tingene for dere. Er det kjole og dress? mat? blomster? lokale? eller kanskje musikken? Fordel budsjettet og vær nøye på å få med dere alle punktene som trengs slik at dere vet hva dere kan bruke, før man drømmer seg bort på blogger og inspirasjonssider.

Uansett hvordan vi snur og vender på det, så er mye av inspirasjonen der ute, langt langt over de fleste bryllupsbudsjettene i Norge. Et gjennomsnittsbryllup her koster ca 100-120 000, for ca 50-60 gjester. Alt det ekstremt vakre der ute, innehar fort det samme budsjettet – kun i blomster. Det er viktig å huske når man ser på det, at man tar det som inspirasjon, og visjoner, men at det kanskje ikke er oppnåelig i samme skala.

Før du svir kortet i svingene på e-bay, er det greit og ha hovedskissene for dagen på plass. Da gjør man fornuftige kjøp, i rett skala, til rett tid.

 

 

Published On: september 27th, 2014 / Categories: Ukategorisert /