20130417-221753.jpg

Prøvesmaking er en viktig del av min jobb. Når brudepar bruker oss som ceteringleverandør er det ytterst viktig at de får smake på forhånd. Dette håper jeg alle kommende ektepar der ute legger seg i bakhodet. Enhver seriøs cateringaktør, burde tilby dere prøvesmaking. Det er mange fordeler med å prøvesmake maten.

1. Du slipper å ha nerver i magen på selve bryllupsdagen. Du vet hva du får og hva leverandørene dine tilbyr.

2. Du kan justere. Om du ser for deg eller ønsker noe annet, har du nå muligheten til å forandre store eller små deler av retten slik at det blir perfekt

3. Du kan prøve maten med vin, noe som for mange er en viktig kombinasjon, og som skaper et viktig helhetsinntrykk. Dette er eneste sjansen å prøve det ut i praksis på.

4. Dere blir bedre kjent med leverandørene deres og dermed kan de yte dere bedre  og mer personlig service, slik at sluttresultatet blir perfekt for dere.

Denne treretteren skal vi lage på ett bryllup senere i sommer. Vi gleder oss.

20130417-221855.jpg

Chevice av salmalaks med sitruskompott, rotchips, småsalat og urteviniagrette

20130417-221911.jpg

Rosastekt Elgfilet med sellerirotpurè, sødmebakt småløk, asparges, gulrot, einebærgastrikk og saltbakte rattepoteter

20130417-221928.jpg

Karamellpudding med balsamicomarinerte jordbær og balsamicokaramell

20130417-222012.jpg

Det skal være koselig å prøvespise bryllupsmenyen sin