Til fire personer
1/2 sellerirot
3 pastinakker
melk
kremfløte
kyllingfond
salt og pepper
dijonsennep og worchestershiresaus
revet hageeple
lime
Kok biter av rotfruktene møre i en liten kaserolle så vidt dekket av melk og kremfløteblanding halvt om halvt.
Hell i en varmefast blender, og blend til en jevn suppe. smak til med krydder, sennep og worchester.
Estragonolje
kaldpresset rapsolje
finhakket frisk persille og estragon
salt, pepper
evt noen dråper trøffelolje
Bland sammen og la trekke.
Smørstek skogsopp på middels høy varme gjerne med litt finhakket sjalottløk og bouquet de garni.
Sprøstek salchichon, og biter av tynt strimlet pastinakk, la de tørke på kjøkkenpapir.
Anrett luftig suppe med sopp, toppet med pastinakkchips og salchichon, drypp estragonolje rundt og topp det hele med revet eple som er vendt i limesaft.