Det er en grunn til at man starter en blogg. Det er fordi man har noe på hjertet, fordi man vil nå ut til flere med sitt budskap. Slik er det i hvertfall for meg. Jeg vil gjerne dele det jeg kan, hjelpe andre, skape perfekte fester, lage unik mat, matche fantastisk øl eller vin, og knytte alt sammen med unike detaljer.

Nå har jeg kanskje sjansen til å nå enda fler enn det bloggen min gjør pr i dag. Nemlig denne konkurransen på jernia.no. Her velges de beste ut til å hjelpe «hjemmekjøkkenet».

Hadde satt veldig pris på støtte med din stemme.

[button link=»http://delta.jernia.no/konkurranse/post/153/karianne-elise-storvik-alm%C3%A5s» size=»large» style=»info» color=»purple» window=»yes»]Klikk på denne linken[/button] og trykk på tommelen under bildet mitt. Hadde satt veldig pris på om du delte dette videre med de du kjenner også.

Published On: september 26th, 2012 / Categories: På sidelinjen / Tags: /