Da er helgen overstått og gjestene dratt hjem og så smått om sen begynner roen og senke seg i Almåsheimen. 1årsdagen ble meget vellykket, selvom budsjettet nok sprakk mer enn jeg hadde ønsket.

Vi dro (klok av skade) på lokalet på Torsdag kveld. Det er som regel alltid noe som mangler på slike lokaler, så husk alltid å sjekk over i god tid! For vårt vedkommende så var det lovt 12 bord og det var 10 der, hvor av det ene var ødelagt og det ene ikke kunne brukes grunnet størrelsen. Hun vi leide av er ei superhyggelig dame, så sammen ordnet vi leie av bord fra et annet lokale, og dette ordnet vi opp i prisen oss i mellom, så dette satt vi utrolig stor pris på.

Vi fikk satt opp bordene og strekt damaskdukene, slik at mamsen og jeg kunne dekke Fredag morgen. Jeg hentet blomstene, som ble rimeligere enn jeg hadde regnet med og så lagde jeg bukettene på lokalet.

På bordene blandet vi alle servisene og koppene, jeg la heklede duker og løpere midt på bordene og blomsterbukettene sto i emaljerte mugger fra IKEA til ca 70 kr stk. To støpte roseduftlys på hvert bord, også fra IKEA, til ca 10 kr stk. Vi hang opp vimpler med jubilantens navn, og ballonger med konfetti (39,- for 8 stk på Panduro) over det hele. På utseiden av huset hengte vi opp en plakat, så det skulle være lett for gjestene å finne frem.

Toalettene ble pyntet med lys og blomster, og såper kjøpt på Lush (ca 30 pr toalett)og siden det kom mange babyer lagde jeg en stellekrok på det største toalettet.

Maten besto av følgende

 

Snitter med

napolitansk salami og egg

Brie og appelsinkompott med cointreu

Kalkunplomme med cherrytomater

 

Sandwicher med

mortadella agurk og kremost

hawaiiskinke spinat og kremost

panchetta og asparges

 

Småbiter med

pate og spirer

dipost fra gangstad og spirer

Å drikke var det både English breakfast tea, fikente, mangochili te, rooiboste,og rooibos kanel og appelsinte. Alt kjøpt på kaffe og tehuset. Vi hadde kaffe, vann, mineralvann og saft. Både lime og sitron, appelsin og pasjonsfrukt og jordbær og rabarbra saft. Med takk til Lerum og Fun Light!

Kakebordet besto av

Sjokoladekake

Ostekake me Bringebær

Verdens Beste

Blåbærcupcakes

Makroner

Marengs

Sitronkake

Madeleines

Scones med aprikosmarmelade, sitronmarmelade, lemoncurd og fikenpuré

Lukket valnøtt

Jordbær og vaniljekremkake

Diabetiker/lavkarbo sjokoladekake

Grønnsaker og dip

Ellas Kitchen fruktposer til de søte små som ikke skulle ha sukker

Dagen ble helt super og jubilanten storkoste seg, og det håper jeg gjestene gjorde også!

 

Budsjett

57 gjester

Lokale 1200,-

Blomster 1600,-

Mineralvann og saft 300,-

Te og kaffe 150,-

Mat og kaker 3500,-

Serveringshjelp 750,-

Trykksaker og dekor 1000,-

Dekketøy og duker 800,-

Totalt 9300,-

Nå er ting handlet inn over tid, og dukene er tatt fra jobb. Dekketøyet er betalt av min søster.