Min datter fyller 1 år 31 mai. Og i den anledning må hun jo feires.

Jeg er av den typen som slår alt sammen. Hvor mange gjester jeg har spiller ingen rolle, men vi orker ikke mange småselskaper. Vi vil heller lage et større og mer gjennomført selskap. Jeg har visst lenge at hun skulle få et klassisk engelsk te-selskap, så har småhandlet en stund, for at utgiftene ikke skal bli så store rett før.

Normalt har jeg en budsjettramme på ca 2000,- på en bursdag, men denne bursdagen har et par fordyrende elementer. For eksempel blir vi over 40 stykker. Det har jeg ikke plass til i stua mi, har kanskje plass, men synes det er lettere å ha det på et lokale. Ingen av «våre lokaler» har det utseende jeg er ute etter og dermed må vi ut med leiekostnader.

Budsjettet er foreløpig ca slik

Lokale (Fredag til Søndag) 1000,- (med vask)

Duker 0,- har tilgjengelige damaskduker på jobb

Blomster og lys 1500,- Vil ha peoner, roser og wanda orkideer, ikke billig noen av de. Må ha 5-8 oppsatser.

Brus ca 600,-

Te 300,- Her går jeg på spesialbutikk, siden det er teselskap og jeg vil ha spesielle tesorter

Mat 200,- Engelske te sandwicher

Kaker 500,- madeleines, scones, cookies, tekake, sitronkake, makroner, marengs og tekannekake, så får vi se hvor mye tiden lar meg rekke.

Trykksaker 500 (vimpler, bokstaver, bordkort, menykort osv)

Servise og utstyr 300,- Egentlig 1200, men jeg har blitt sponset resten.

Totalt 4900,- Jeg tipper det fort blir 5000,- alt i alt.

Her er litt av det jeg har handlet inn på loppemarked og fretex. Må jo ha nok må vite.

Published On: mai 12th, 2012 / Categories: Barnebursdag, På sidelinjen, Små dager, Tips & Triks / Tags: , , , , , , /