Leter du etter den perfekte musikken til din fest? Hvilken sang skal vi egentlig bruke på inngangen i kirken? Hvilket soloinnslag beskriver oss aller best?

Husk at det er mange gode sanger der ute, ikke bare de vanlige som du har hørt mange ganger før. Husk at du kan gå glipp av gode sanger, fordi du avskriver bandet. Sånn som denne lille perlen av en sang. Tenk deg denne som inngang i kirken, eller som solostykke. Enkelt og vakkert, og fra et band som er kjent for helt andre type sanger.

Så let godt og ikke avskriv noen på førsteinntrykk. Evt send en mail til meg, så skal jeg hjelpe så godt jeg kan.

Husk og at en sang kan bli noe helt annet med et annet arrangement. Finner du en flott tekst, eller en flott melodi, kan det meste skrives om og tilpasses, arrangementet kan ha masse og si. Sånn som denne vakre sangen. Spesiellt ikke sant? Denne passer jo IKKE til bryllup, men arrangementet og besetningen er veldig inspirerende.

Published On: april 23rd, 2012 / Categories: Bryllup, På sidelinjen, Små dager, Store dager, Tips & Triks / Tags: , , /