Det vil bli et utrolig stort innlegg om jeg skal vise dere alt i en smell så jeg deler opp og viser dere Torsdag før den store festen her nå.

Jeg startet med å hente blomstene i butikken på Torsdag. Blomstene var bestillt, men jeg plukket det grønne og ekstra utstyr. Så dro vi opp på lokalet for å finne at det var tomt sett bort i fra bord og stoler. Dermed ble til at vi ikke gjorde så mye mer enn å sette bordene, vaske og strekke duker.

Slik så lokalet ut når vi kom. Vi hadde aldri sett det før, og jeg skal innrømme at jeg ble litt småsvett, for det trengte en rimelig stor forandring.

 

    lekkert?

Vi hadde litt stæsj med oss også

Jeg tok med meg blomstene på hytta og lagde de der natt til Fredag. Når Fredag kom dro jeg først og lagde kakene til kakebordet, men min mann dro ut og samlet inn dekketøy før han dro opp og startet dekking. Jeg kom opp etter kakene og dekket ferdig. Deretter pyntet vi og vasket over.

Blomsterdekoratøren med liten medhjelper i action

 

                                                

                                                        

 

Slik ble noen av blomsteroppsatsene

Fresia og Ranunkel.  Denne koster ca 150 kr i blomster

Ranunkler og eucalyptus. Denne koster ca 130 kr i blomster

Anemonebukett med eucalyptys og knopper. Denne koster ca 140 kr i blomster

Et lite utvalg av blomstene

Jeg brukte ca 2200,- på blomster til blomsteroppsatesene (det ble 18 oppsatser og et trollhasseltre tilslutt)

Og snart kommer innlegg med en timelaps av hvordan vi dekket. og ikke minst hvordan lokalet så ut tilslutt. Og gå ikke glipp av festdagen og kakebordet, så stay tuned.

 

Published On: april 12th, 2012 / Categories: På sidelinjen /