Her kommer litt inspirasjon til vennindekvelden. Hvorfor ikke dekke bordet med de gamle porselensmuggene. Ingenting er så koselig som å drikke av slike gamle mugger, og ingenting er bedre enn mange av de, på samme bord!

Det er lagt to duker på bordet en kongeblå underduk og en sart hvit duk med bondebroderi på. Blått roseservise og glassene står på heklede brikker. En liten engel bor på hver tallerken og byr velkommen. De er alle forskjellig, fordi gjestene er forskjellige. De åpne muggene er brukt som lysestaker. Serviettene er i relieff (fra interiørbutikk 49,- for 16 store og 42,- for 16 små) og med heklet serviettring. Bestikket er lagt i kryss for en morsom og anderledes vri.

hvorfor ikke servere en slik meny til bordet?

FORRETT

Hummerbisque

med krepsehaler, ferske urter og sitruskrem

HOVEDRETT

Urtebakt Breiflabbnakke

med selleri og jordskokkpuré, smørristede grønnsaker og soyasmør

DESSERT

Sjokoladefondant

med Pasjonsfrukt semifreddo og mascarponekrem