Jeg har nå laget motstykke til dette ganske så rosa dekket, med inspirasjon til konfirmasjonstiden! Blått er supervakkert, og hvorfor ikke gå for en fyldig bondeblå, kongeblå, eller koboltblå? Jeg har prøvd å holde meg i country chic stil, men alikevel uten at det feminine tar overhånd.

Her har jeg dekket med to duker. Underlaget er blårutete på hvitt underlag og løperen er håndbrodert av min oldemor. Fatene er hvite med blått rosemønster. Mer romantisk kan det ikke bli. For å gjøre hele den shabby chic, engelske landstilen, litt mer maskulin, har jeg brukt ett lite melkespann som hovedoppsats på bordet. Jeg har brukt en miniorkidé med masse luftrøtter for et rustikt preg. Dette har jeg forsterket med trollhassel. Det personlige drar jeg inn med å bruke gamle barndomsbilder av konfirmanten som dekor.

Serviettene er fra IKEA og blir holdt på plass av hvite dekorstener.

Avlastningsbordet er en gammel krakk fra låven som er pusset opp. Her kan karaffel, mineralvann og kaffe stå, så slipper det å ta opp plass og være ganske så udekorativt på bordet. Disse kan plasseres på hver ende av bordet, og så kan man sende oppover.

Published On: april 8th, 2012 / Categories: Borddekking, Høytid, På sidelinjen, Store dager / Tags: , , , , /