Shabby chic, fransk og engelsk landstil, romantikk og retro rustikk. Det er stiler vi alle kjenner godt til og alle liker. Hvorfor ikke tenke litt nytt i den stilen når du dekker neste gang.

Jeg har latt meg inspirere av ett guiltet sengeteppe. Jeg la det på vrangen på bordet som duk. For hvem har sagt at kun duker kan være duker?

Jeg har dekket med hvitt servise og som pynt på kuverten har jeg lagt på fødselstallerkener i tinn. Serviettene med brokaderelieff (nille) har jeg brettet som en liten sko og tredd på heklet serviettholder.  På bordet har jeg lagt en løper med eggeskallfarge i Hardangersøm. Jeg har satt på konfirmantens første smykkeskrin og de første skoene troner på en retro vekt (loppisfunn) dekket med dekorstener.  Flaskene er dekket med bånd og brosjer. En søt liten rosa lysestake med et oversized lys er også med. Konfirmasjon tro har jeg pyntet med silkeblomster og sommerfugler i rosa. Dette kan man gjerne bytte ut med friske blomster!