Øl er høyst undervurdert som kompani til selskapsmaten. I Norge er det jo urgamle tradisjoner med øl og mjød, så hvorfor ikke føre kulturarven videre neste gang du skal ha selskap? Øl kan kombineres med mat, akkurat slik vin kan.

JannaTV er i redigeringsfasen på en drikkeserie med øl og vinkjenneren Jørn Idar Kvig. Han er et unikum av kunnskap og skal guide deg som er ny og viderekommen på øl og vin til ditt selskap. Så følg med. Her er det masse inspirasjon og tips å finne.

Jeg har en bokanbefaling til dere i dag. «Øl med kniv og gaffel» heter den, og er skrevet av ei som har «vokst opp» på Ringnes. Sigrid Strætkvern har jobbet med øl i over 20 år, så hun kan sine saker. Denne boken gir et veldig godt grunnleggende innblikk i øl, brygging og kombinasjoner til mat. Det er lekre bilder, masse kreativitet og inspirasjon.Virkelig et «må ha» for dere som vil ha et unikt selskap.

Sjekk den ut!

Og følg med på JannaTV for våre beste tips til drikke til ditt selskap!

 

Published On: april 6th, 2012 / Categories: På sidelinjen /