I Norge er det ikke spesiellt vanlig å benytte seg av slike tjenester, og jeg spør meg selv om hvorfor? Ja, det er klart det koster litt, men det betyr ikke at selskapet ditt blir dyrere av den grunn.

Som planlegger sitter jeg først og fremst på masse erfaring. Jeg har gjort det før, mange ganger og dermed jobber jeg kjapt. Tid er penger, og jo mer effektiv jeg er, jo billigere er det for deg.

Jeg sitter og på mye kunnskap, om både lokaler, leverandører, fotografer, catering, bakere, konditorer, underholdning, musikere, tidsplaner, logistikk, budsjettering, transport, dekor, blomsterdekoratører og gode sider på internett. Kort sagt alt du trenger!

Jeg er kreativ og allsidig, jobben min er tross alt å lage DITT selskap slik DU ønsker.

Dette er kunnskap som korter ned din leting. Det er kontakter som gir deg gunstigere avtaler og erfaring som sorterer ned valgene slik at du kan skumme fløten av melken. Jeg gjør grovarbeidet, jeg tar telefonene, jeg tar rigging, og rydding. Jeg gjør alt DU vil slippe å bruke tid på. Du gjør fortsatt valgene, det er ditt tema, din dag og dine ønsker.

-Du bruker mindre tid på å lete deg fremt il det du ønsker.

-Du bruker mer tid på å ta avgjørelser som er innenfor dine ønsker.

-Du får hjelp til å finne det som er rett for deg.

-Du får budsjettet til å strekke så langt som overhodet mulig.

-Du har ekspertise tilstede underveis og hele dagen, og dermed slipper du unødvenig stress og logistikk.

-Du har noen som hjelper deg å huske alt.

-Du har noen andre til å booke, planlegge, innhente anbud, arrangere, delegere og lage budsjett og logistikkplan.

-Du har noen til å finne nye spennende og kreative løsninger, tilpasset dine ønsker.

 

Jeg er vant til å jobbe på lavt budsjett og som regel går min lønn av budsjettet, og ikke penger du har i tillegg.

Jeg er vant til å trylle med penger, vant til å bruke det som finnes og se muligheter i alt.

Kom til meg og si: Jeg har 30 000,- og 50 gjester, til bryllupet vårt. Hva får du til?

Eller; Jeg har 10 000 og 30 gjester på innflytningsfest, hva gjør vi?

Det er slikt jeg elsker!

Ta kontakt! Jeg er her for DIN skyld. Du kommer ikke til å angre!