Her kommer første innlegg i brudebukettserien «Hvite drømmer».

Serien omfatter brudebuketter og brystbuketter, laget i hvitt, med detaljer, siden det har vært en veldig populær farge i bryllup de siste årene. Jeg har laget alt selv. Gubben har tatt «scene» bildene, siden jeg sto modell.

Denne første buketten er en veldig enkel bukett som passer perfekt til denne sesongen. Den er laget av Allium Neapolitanum med storbladet eucalyptus som et grønt reir rundt. Den er relativt liten, men allikevel luftig, lett og romantisk. Blomsten har en halvkraftig stilk og et blomsterhode med mange blomster og knopper på. Jeg begynte med en blomst, la deretter på skrått i ring rundt som vist i dette innlegget. Tilslutt la jeg eucalyptus rundt, slik at undersiden er grønn. Deretter bandt jeg den opp, og bandt på et silkebånd man kan holde rundt.

Brystbuketten er laget av en blomst med eucalyptusblader rundt. Blomstertape rundt stilkene og litt sisal som detaljer på denne.

Kostpris på blomstene er ca

Brudebukett; 250,-

Brystbukett; 20,-