Noen ganger kreves det at man tester nye grenser. Jeg måtte selvfølgelg gi meg ut på et kakeprosjekt, midt oppe i arrangementsplanlegging og gjennomføring. Min mann er leder i Trøndelag Fotoklubb, og når han fylte 30 år, måtte han jo få kamerakake. Jeg har laget endel kaker før, men denne trodde jeg kom til å bli ganske vanskelig.

Kaka er en fuktig sjokoladelangpannekake, som jeg lagvis la med sjokolaesmørkrem. Det skal sies at det på samme tidspunkt ble laget en strikkekake til svigermor. Den sto min svigerinne for, og det var hun som laget basen til kamerakaken også, siden vi lagde de hjemme hos henne.

Jeg hadde ikke alt utstyret mitt tilgjengelig, så jeg kjøpte ferdig farget svart marsipan. De hvite og røde detaljene er MMF.

Det gikk mye lettere enn jeg trodde, men det tok tid, for det er detaljarbeid. Jeg brukte ca 3 timer på kaken. Jeg droppet endel av de hvite detaljene og bokstavene, da jeg synes det ble rotete.

Slik ble den, og på innlegget for bursdagen, som kommer senere får du se den på kakebordet. Da får du se strikkekaken også selvfølgelig.

Published On: april 3rd, 2012 / Categories: Jubileum, Oppskrifter, På sidelinjen, Små dager, Tips & Triks / Tags: , , , , /