Tidligere postet jeg et kjapt innlegg med denne hovedoppsatsen. I samme inspirasjon lagde jeg også noen små oppsatser. Fremgangsmåten til begge segmentene kommer på på JannaTV. Oppsatsene er brukt i to innlegg. Her og her.

Jeg kjøpte med litt Inkalilje, hvit fresia, hvit voksblomst, englehår (sisal) og litt forskjellig grønt hjem. Jeg hadde noen tulipaner, roser, perler, fjer, sølvtråd og det nødvendige utstyret hjemme.

Jeg har arvet et gammelt espressosett fra min farmor, det står bakerst i vitrineskapet og det er fryktelig synd, for det er utrolig vakkert i blek korallfarget krystall. Derfor dro jeg det frem og det fikk være «vasene» til blomstene i dag.

Jeg startet med englehåret (sisal) og lagde et reir på fatet, før jeg satt koppen oppi. Deretter danderte jeg blomster, grønt og pyntet med sølvtråd, perler eller fjær. Kanskje tilog med alt på en gang.

Jeg endte med en høy vase, og 5 små helt ulike oppsatser, men som alle hørte sammen. Blomstene kom på ca 130-150,-

Her ser du resultatet.