For meg er det en fascinasjon i naturen. Det å bruke naturlige materialer i designet. Jeg liker at ting har sin naturlige form. Papir er vakkert, og gråpapir er slett ikke grått, men et veldig spennende lerret og jobbe med.

Dette er en prøve til 50års laget som gikk av stabelen i går. Jeg liker å teste ut designet på forhånd. Jeg liker å teste ut det meste på forhånd. Slik kan jeg dobbeltsjekke designet, og justere for å oppnå best mulig resultat.

Papirlyktene gir et utrolig vakkert gjennomskinn. Det er rimelig brannfarlig å putte et lys usikret i papir og dermed er det lurt å ha et glass som base

Du trenger

1 glass (type syltetøy, rødbeter, sylteagurk, oliven, e,l)

papir, gråpapir, matpapir, bakepapir eller tynt papir i ønsket farge

bånd etter smak

pynt, som blomster, kvister, bark, klyper, nuppereller, brikker, lapper, bilder, osv