50 års laget neste helg, må jo ha blomster, og de må bestilles 2 uker før, dermed må jeg skisse opp, mengdeberegne og budsjettere i forkant av dette.

Jeg tenkte jeg skulle holde meg på 2000,- for blomster og helst dekor, men denne årstiden er ikke den beste for nyskapende blomsterideer.

Blomstene var svært dyre, feks så kostet en stilk liljekonvall 75 kr. En stilk syrin ca samme pris. Det er ikke aktuellt og dermed har jeg måtte tenke nytt. Det har ikke vært enkelt og få tak i blomsterønskene mine, og heller ikke til en fornuftig pris.

Jeg bruker alltid lokale leverandører på blomster så langt det er mulig og på Helgeland, som denne festen skal være benytter jeg meg av Rørviks Blomster i Mosjøen. De er i Interflora kjeden, og jeg må nok si at jeg foretrekker Interflora. Jeg kan ikke kjøpe direkte fra grossist, da man må handle for 100 000,- i året, og det gjør jeg ikke. (Det var hvertfall slik sist jeg sjekket) Dermed forholder jeg meg til de samme prisene dere får i butikken.

Rørviks Blomster er ekstremt serviceinnstillt, de er vennlige hyggelige og er svært behjelpelige. De kan på det varmeste anbefales til alle på Helgeland som planlegger et selskap.

Her er en av de nye skissene til bordet som jeg jobbet med i natt.

Dette er en arbeidsskisse kun for meg selv, for å visualisere og se det for seg.

som dere kanskje husker er temaet skileik, familiekos og påske.

1. Oppsettet blir et kongebord (ekstra bredt bord)

2. Hvit damaskduk

3. Løpere i gråpapir, under tallerkene.

4. Høy centerpiece, med trollhasseltre

5. Papirlykter med bånd, bark og kanelstang

6. Vaser i glass , metall, tinn eller porselen i 4 stasjoner

7. Hvite blomster (se under)

8. Appelsininstallasjoner

9. Bestikk i serviett på fat

10. Kvikklunchbordkort

11. tegnesaker

Så til blomstene jeg kommer til å sette de i vaser på 4 stasjoner. 3 vaser på hver stasjon, og alle inneholder ca det samme i variasjoner. Jeg bygger på disse blomstene.

Blomstene ligger på en pris fra 17 til 23 pr stk, så ikke superrimelig det heller. dendrobium orkideen, prøver jeg å få tak i i planteform, da den tåler transport bedre. Denne kunne de ikke skaffe på Rørviks Blomster, så denne tar jeg evt med meg oppover.

STAY TUNED for mer planlegging og gjennomføring.