Jeg setter i gang en konkurranse her, og det er enkle regler for å delta.

PREMIER

1. premie

Jeg planlegger og arrangerer et valgfritt arrangement for deg. Du kan benytte meg fritt til det du ønsker

verdi kr 5000,- – 7000,-

(inntil 25 timer)

2. Premie

Jeg planlegger og arrangerer et mindre arrangement for deg. Du kan benytte meg fritt til det du ønsker

verdi 2500,- -3500,-

(inntil 15 timer)

3. Premie

Fri bruk av mine tjenester i 5 timer

verdi 1500,-

4. Premie

50% rabatt på mine tjenester til ditt selskap eller 3,5 timers gratis konsultasjon

5. Premie

30% rabatt på mine tjenester til ditt selskap eller 2 timers gratis konsultasjon

 

Det ligger da en pott på over 15 000,- i verdier her, som enkelt kan bli dine.

Du kan velge ett eller flere av punktene under, og hvert punkt gir ett lodd.

 

1. Link til bloggen min på FB

2. Link til bloggen min på bloggen din

3. Anbefal meg via ditt nettsted

4. Anbefal meg offentlig via dine kontakter

 

Skriv så en kommentar på dette innlegget, vis gjerne hvor og hva du har har gjort, så nøyaktig og detaljert som mulig. Du kan da få 1-4 lodd. Konkurransen løper til 10 April 2012.

Betingelser.

Du må reellt gjøre konkurransereglene, du kan diskvalifiseres om det oppdages at det ikke er gjort. Premiene kan ikke benyttes sammen med andre tilbud. På timesbruk utover det premien tilsier, skal prisen avtales på forhånd. Trykksaker, dekor, mat, drikke og materiell er ikke inkludert. Jeg må få rettigheter til å blogge samarbeidet i sin helhet og få ta bilder for dokumentasjon som jeg fritt kan benytte på bloggen og i eget promoarbeid. Hva jeg skal ta bilder av og hvilke bilder jeg benytter avtaler vi sammen. Om du vinner flere premier, kan disse slåes sammen. En rabattpremie kan ikke slåes sammen med ett arrangement, men timesantallet kan benyttes på samme arrangement. Evt transport utover 20 mil fra Trondheim kommer i tillegg.

Published On: mars 20th, 2012 / Categories: På sidelinjen / Tags: , , , /