I dag dekket jeg til frokostbord, og tenkte jeg kunne vise dere hva jeg gjorde. Dette er en artig idè både til påskefrokost, konfirmasjon, jubileum, bryllup og egentlig er det bare fantasien som setter grenser.

Inspirasjonen kom fra opptenningsavisene som aldri blir brukt, i vedkurva vår. De fortjente en renessanse synes jeg. Det skal sies at det lå mye vg der og det egner seg ikke så godt, da jeg synes sider med mye tekst er finest. Men en gammel aftenposten kom fint til nytte.

Jeg rev ganske enkelt av sidene med mye skrift og dekket bordet med de. Deretter la jeg på en løper, en tinnvase med tulipaner og litt pynt. Lysestakene er fra Kristines krok. Så dekket jeg med det jeg fant i skapet. Bestikket rullet jeg og la i en trekurv, sammen med en tollekniv til saker som trengte litt ordentlig skjæretøy. I tillegg satt jeg tegnesaker i en blikkboks. Det er ingenting som er så gøy som å tegne på bordet, eller tegne bart på bildene i avisen. Jeg rullet en side med tegneseriestripene og satt sammen med blyantene. Litt lesestoff er bra.

Blikkboksen var faktisk den siste boksen som hang igjen på bilen når vi giftet oss. Siden vi i morgen har vært gift i 2,5 år, så fikk den være med som litt symbolikk, siden dagen nok ikke blir feiret nevneverdig ;).

Maten la jeg opp på tinnfat med sølvgafler på. Og brødet laget på Schakenda oppskrift fikk plass i en gammel pepperkakeboks.

Blir du inspirert? Hva inspirerer deg?

Published On: mars 18th, 2012 / Categories: Bilder, Borddekking, Høytid, Små dager, Tips & Triks / Tags: , , , , , , , , , , , /