Sønnen i huset har vært med å lage mat hele livet. Dette er noe både min mann og jeg er svært opptatt av, god mat og det gode samlingspunktet som matlaging kan være. Vi vil gjerne at våre barn skal få være med, ja det blir mer rot, men det er veldig koselig!!

I dag lagde vi restelapper til frokost av det vi fant i skap og skuffer.

Oppskrift til to store og to små;

3 egg (holder med to, men overivrige gutter, liker å knekke)

ca 70 g smeltet godt smør

ca 3 dl matfløte

ca 1 ss sukker

ca 1 ss vaniljesukker

ca 1 ts bakepulver

ca 4 kopper hvetemel /espressokopper

ca 4 kopper grovmel/ espressokopper

Disse er veldig gode med kulturmelk og havregryn, men det hadde ikke vi i dag ;) Kardemomme, kanel og litt salt kan man og ha i.

Begynn med egg og sukker, så mel, vaniljesukker og bakepulver og spe med væsken. La en svelle og stek på 2/3 varm takke med smør.

Frosken gjorde alt selv, jeg tok riktignok ned takken og skrudde på den, og hjalp han litt med å snu de.

(mobilbilder er ikke av den beste kvaliteten, men det er heller ikke så viktig. Det viktigste er å være tilstede og kose seg med å lage mat sammen, og så får bildene bli som de blir)

Hvorfor ikke la barna dine styre showet neste gang det skal lages mat?