Når det gjelder tilbehør til pølser, er det kun fantasien som setter grenser. Jeg skal dele to av mine favoritter med dere, prøv de med pølsene neste gang da vel?
Paprikarelish
1 finhakket søtpaprika
1/3 chili uten frø (eller peis på med frø eller en større bit om du ønsker den hot)
4 cherrytomater av god kvalitet i små biter
1 finhakket sjalottløk
½ vårløk (evt purreløk om du ønsker den mildere)
ca ½ ts maldonsalt
Bland alt sammen. Det skal være små biter, og godt blandet.
Når det gjelder tilbehør til pølser, er det kun fantasien som setter grenser. Jeg skal dele to av mine favoritter med dere, og de kommer her
Agurkrelish
½ liten agurk
ca 2 små sylteagurk, eller evt 6 store skiver sylteagurk
1 finhakket sjalottløk
1 ts grov sennep
evt litt urter som persille, basilikum, salvie, koriander etter smak
litt grovkvernet pepper
litt maldonsalt
Bland alt sammen. Det skal være små biter og godt blandet.