Pølserelish

Når det gjelder tilbehør til pølser, er det kun fantasien som setter grenser. Jeg skal dele to av mine favoritter med dere, prøv de med pølsene neste gang da vel?

 

Paprikarelish

1 finhakket søtpaprika

1/3 chili uten frø (eller peis på med frø eller en større bit om du ønsker den hot)

4 cherrytomater av god kvalitet i små biter

1 finhakket sjalottløk

½ vårløk (evt purreløk om du ønsker den mildere)

ca ½ ts maldonsalt

 

Bland alt sammen. Det skal være små biter, og godt blandet.

 

Når det gjelder tilbehør til pølser, er det kun fantasien som setter grenser. Jeg skal dele to av mine favoritter med dere, og de kommer her

 

Agurkrelish

½ liten agurk

ca 2 små sylteagurk, eller evt 6 store skiver sylteagurk

1 finhakket sjalottløk

1 ts grov sennep

evt litt urter som persille, basilikum, salvie, koriander etter smak

litt grovkvernet pepper

litt maldonsalt

 

Bland alt sammen. Det skal være små biter og godt blandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*

Kontakt oss!
Jeg har ikke facebook!

Noe du lurer på? Jeg er her for å hjelpe deg!

Trykk ENTER for å chatte